Тук е мястото, където моите клиенти споделят мнението си за моята работа като психолог и семеен консултант. Оценките им са важни за моето израстване и развитие като психолог, затова съм благодарна на всеки един от тях за отделеното време и уважението, което са ми показали с написването на коментар тук.

Spread the love

31 thoughts on “Моите клиенти за мен

 1. Да си щастлив изисква усилие, да си щастлив за двама, изисква още по-голямо усилие. За това ни помогна Петя, за което й благодарим. Успех!

  1. Чудесен човек и специалист, изключително позитивна и усмихната. Радвам се че се запознах с нея, в точноя момент . Продължавай все така напред.

 2. Прекрасен човек, прекрасен професионалист, изключително лъчезарно и зареждащо момиче.

 3. „Много добър професионалист. Предразполага те да се чувстваш спокоен, разбран и уверен по време на разговорите.“

 4. Петя проявява изключителен професионализъм, подхожда индивидуално, търси решения за проблемите на всеки един и не на последно място, мотивира и окуражава. Успяваш да ни помогнеш да се чувстваме по-добре, да бъдем по-здрави и по-щастливи. Желая ти успех по пътя на самоусъвършенстването!

 5. Петя е прекрасен човек, обича да помага на хората и виждам, че това е нейното призвание. Изгражда доверие в тях. Обича много това, което прави и го прави с цялото сърце.
  Благодаря ти че те има, Петя, че проявяваш търпение и че мога да разчитам на теб!

 6. Петя подхожда уверено и всеотдайно към проблемите в семейството, в резултат на терапията проведена при нея се подобриха неусетно, но значително комуникацията и атмосферата у дома!

 7. Моите почитания към Петя. Срещнах в нейно лице един страхотен човек и професионалист. Човек, който работи със страст и наистина иска да помага на хора, а не просто да изкара дадена сума. Надявам се да има повече професионалисти като нея. Благодаря за помощта! Никога няма да забравя думите и : „Хората трябва да се грижат за себе си“.

 8. Много мила и компетентна, изключително професионално отношение и човешка топлота, които те предразполагат да споделиш проблемите си напълно спокойно. Мога само да я препоръчам и да и пожелая още повече успехи!

 9. Когато предприех крачката да започна терапия, за мен беше изключително важно да имам късмета да попадна на човек, който някак ще успее да ме „придърпа“ към себе си и ще ми се прииска дори да прегърна в края на сеанса. И това се и случи и се случва и сега. Изключително спокойна, мила, внимателна и деликатна личност. Носи топлината в себе си, в съветите си и в умението да задава правилните въпроси в точния момент. Радвам се че попаднах на такъв страхотен преди всичко човек, и после професионалист. Благодаря ти! За това което правиш и за надеждата, която носиш когато ми се струва че освен мрак няма нищо друго!

 10. Накара ме да мисля, какво искам и какво трябва да правя. Да открия разликите. Накара ме да се променя и да бъда малко повече егоист в добрия смисъл! Благодаря ти Петя.

 11. Много мило и лъчезарно момиче, с искренно желание да помогне на хората да бъдат по- щастливи и осъзнати. Препоръчах я и на мои близки.

 12. Изключителен професионалист,лесно приложими и работещи идеи, умение за точен анализ на проблема, позитивен и положителен човек.

 13. Чудесен човек и специалист. Смятам, че е време хората да бъдат по-отворени към консултации със специалист психолог и да обръщат повече внимание и на своята емоционална интелигентност.

 14. Изключително добър специалист, много ерудирана, усмихната и отзивчива.
  Консултациите с нея са, глътка спокойствие и усещане за протегната ръка!

 15. Изключително пизитивен специалист!
  Почувствах я близка, а това е и целта за да се разгърна пред нея. Мила и позитивна! Благодаря ти Петя ❤️
  Препоръчвам

  1. Страхотен човек и професионалист! Още след първото си посещение при нея най-накрая успях да спя през ноща (след 3 седмици без сън). След това нямах търпение да дойде следващото ни виждане. Много мила и разбрана. Готова да ти помогне, винаги и по всяка време и начин. С две ръце я препоръчвам на всеки който до сега не е посещавал психолог или не е попаднал на точния терапевт. Петя я почувствах като моя приятелка и методите и ми помогнаха да си спомня за себе си и такава каквато трябва да съм. С голямо удоволствие очаквам следващата ни среща. Благодаря ти и благодарим ти, Петя!

 16. В момент , в който не можах сама да намеря сили да повярвам в себе си, Петя ми показа пътя къмсъщноста и силата на любовта към себе си. Благодарна съм за всяка една наша среща и за силата с която ме дари, а именно да вярвам в себе си и да не спирам да обичам както околните а и най-вече себе си. Огромен професионалист с още по-голямо и истинско сърце. Сърдечно благодаря Петя ♥️

 17. Петя е напълно отдаден човек на каузата да помага на хората. Определено ми показа отговорите на много въпроси, които търсех отдавна, за което съм и изключително благодарен. Ако имам нужда за в бъдеще пак бих се възползвал от услугите и. Желая и да продължава да се радва на пътя, който е избрала!

  1. Вчера,по време на сесията и казах,
   Благодаря ти че се появи в нашият живот.🥰

 18. Много се радвам че намерих Петя в точния момент за мен. Изключителен човек и професионалист. БЛАГОДАРЯ че продължаваш да си с мен в моя път към развитието на моята кариера и личноностното развитие. ❤️
  Продължавай да помагаш на хората да повярват в себе си 🥰

 19. Една криза ме доведе до Петя по случайност. Но никога не съм се и надявала, че ще срещна такъв професионалист, с искрено съчувствие, интелигентност и отговорност към клиентите си, който не само ми помага, но и ме предизвиква да съм по-доброто от себе си- чрез книги, чрез упражнения, лични разговори. След всеки един разговор с Петя аз научавам повече за себе си и за връзките си с хората в живота ми. С Петя аз мога не само да обсъдя личностни отношения, но и да разговарям за професионалните си цели и да получа напътствие и план как да ги постигна и намеря хармонията, от която всички имаме толкова много нужда в днешно време. Чест е да познаваш такъв професионалист с призив в живота си.

 20. Преди да открия Петя ,прегледах доста други психолози,но Петя просто ми вдъхна позитивизъм и професионализъм още при първия преглед на сайта й . След като ми отговори на имайла усетих,колко е добронамерена,искрена и отдадена !
  Още с първата ни консултация усетих спокойствието в самата себе си,усетих че това е правилната посока ,в която трябва да вървя. Петя е много мила ,любезна и усеща нещата както са .Дава правилните съвети и насоки ,за което много и благодаря .Знам ,че има още много да работим с нея ,но на този начален етап ,препоръчвам Петя на 100% . Петя има голямо сърце и те предразполага сякаш говориш с най-добрата си приятелка . Усеща се ,че наистина иска да навети най-правилното и добре решение за дадения човек ,което оценям много . Петя , желая ти много успехи занапред ,бъди щастлива,защото го заслужаваш !

 21. Изключителен професионалист, добър оратор и истински загрижена. Петя успява да предразположи човек да е искрен и да сподели, същевременно помага за осъзнаването на проблема. Най-хубавото, може би, е, че не издава „план за решаване“ точка по точка, а те кара да осъзнаеш кое е провокирало съответните емоции в теб, как да се справиш с тях и какво значение може да окаже тази промяна върху самия теб и отношенията ти с околните.
  Искрено ти благодаря, че успя да ме насочиш как правилно да се справям със себе си, продължавай да помагаш! 😊

 22. Невероятен специалист и човек! Много ми помогна в труден момент и то без да протака излишно. Препоръчвам! Благодаря Петя!

 23. Петя е изключителен професионалист и емпатичен слушател, който се стреми към реални резултати. Обратната връзка е едновременно практична и емоционална. Показва истински интерес и разбиране към това, което човек има и иска да сподели и е твърдо убедена в способността на човек да подобри качеството си на живот и да преодолее трудностите натрупани с времето.

 24. Имам огромен късмет, че имах възможността да се запозная с Петя. Трудно е да срещнеш терапевт, който е добър професионалист, да показва емпатия и разбиране, да създава приятелска и топла атмосфера, да предразполага към непринудени разговори и да те кара да усещаш доверие и сигурност. Петя, страхотна си! Още от първите ни минути разговор усетих приятелско отношение и топлота. Мога само да кажа огромно БЛАГОДАРЯ за всичко, което направи и продължаваш да правиш за мен. След всеки наш разговор се чувствам позитивно заредена и очаквам с нетърпение следващата ни среща. И най-важното, помогна ми да превъзмогна толкова много обременености, които ме дърпаха назад и заради които не можех да се наслаждавам на живота. От сърце ти пожелавам да бъдеш винаги така усмихната и позитивна, да продължаваш да се развиваш в кариерата си, а и не се съмнявам, защото това е твоето призвание🙂🤗💗

 25. Една невероятна жена – не само като специалист, а и като човек! Радвам се, че я срещнах, силно я препоръчвам!

 26. Петя е един страхотен, лъчезарен човек, който е готов да помогне и да даде правилни насоки, за да се реши даден проблем. Заедно с нея работя за личните проблеми в живота ми, но така се наложи, че да направим и две кариерни консултации. В момент на отчаяние и след 6 месеца неуспешни опити, Петя ми помогна да повярвам в себе си отново и че аз МОГА! След двете кариерни консултации успях да намеря подходящата работа за мен! В личен аспект тя успя и все още успява да ме насочи към правилния подход към моята половинка и да погледна дадени ситуации през друга призма.
  Благодаря ти, Петя за всичко! Продължавай да си все така всеотдайна в това което правиш! 💕

 27. След разговор с Петя,се чувствам спокойна. Тя е от малкото хора,които успяват с лекота да те мотивират,когато се нуждаеш най-много. Съумява да бъде професионалист и приятел. Радвам се,че я познавам и й пожелавам много успехи занапред.

 28. Аз и моят съпруг отидохме при Петя, като бяхме стигнали етап почти пред развод. При нас взаимоотношенията започнаха да се оправят, а оттам и събитията в нашия съвместен живот.
  Петя помага на човек по пътя на самоопознаването. Умее да вижда като страничен човек нещата, които ние не можем да видим и има висока емпатийност.
  За моето семейство беше много добро решение, че започнахме да я посещаваме и ще продължим да го правим в бъдеще…
  Няма как да се опишат нещата, нещата трябва да се изговорят. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.