Тук е мястото, където моите клиенти споделят мнението си за моята работа като психолог и семеен консултант. Оценките им са важни за моето израстване и развитие като психолог, затова съм благодарна на всеки един от тях за отделеното време и уважението, което са ми показали с написването на коментар тук.

Spread the love

19 thoughts on “Моите клиенти за мен

 1. Да си щастлив изисква усилие, да си щастлив за двама, изисква още по-голямо усилие. За това ни помогна Петя, за което й благодарим. Успех!

 2. Прекрасен човек, прекрасен професионалист, изключително лъчезарно и зареждащо момиче.

 3. „Много добър професионалист. Предразполага те да се чувстваш спокоен, разбран и уверен по време на разговорите.“

 4. Петя проявява изключителен професионализъм, подхожда индивидуално, търси решения за проблемите на всеки един и не на последно място, мотивира и окуражава. Успяваш да ни помогнеш да се чувстваме по-добре, да бъдем по-здрави и по-щастливи. Желая ти успех по пътя на самоусъвършенстването!

 5. Петя е прекрасен човек, обича да помага на хората и виждам, че това е нейното призвание. Изгражда доверие в тях. Обича много това, което прави и го прави с цялото сърце.
  Благодаря ти че те има, Петя, че проявяваш търпение и че мога да разчитам на теб!

 6. Петя подхожда уверено и всеотдайно към проблемите в семейството, в резултат на терапията проведена при нея се подобриха неусетно, но значително комуникацията и атмосферата у дома!

 7. Моите почитания към Петя. Срещнах в нейно лице един страхотен човек и професионалист. Човек, който работи със страст и наистина иска да помага на хора, а не просто да изкара дадена сума. Надявам се да има повече професионалисти като нея. Благодаря за помощта! Никога няма да забравя думите и : „Хората трябва да се грижат за себе си“.

 8. Много мила и компетентна, изключително професионално отношение и човешка топлота, които те предразполагат да споделиш проблемите си напълно спокойно. Мога само да я препоръчам и да и пожелая още повече успехи!

 9. Когато предприех крачката да започна терапия, за мен беше изключително важно да имам късмета да попадна на човек, който някак ще успее да ме „придърпа“ към себе си и ще ми се прииска дори да прегърна в края на сеанса. И това се и случи и се случва и сега. Изключително спокойна, мила, внимателна и деликатна личност. Носи топлината в себе си, в съветите си и в умението да задава правилните въпроси в точния момент. Радвам се че попаднах на такъв страхотен преди всичко човек, и после професионалист. Благодаря ти! За това което правиш и за надеждата, която носиш когато ми се струва че освен мрак няма нищо друго!

 10. Накара ме да мисля, какво искам и какво трябва да правя. Да открия разликите. Накара ме да се променя и да бъда малко повече егоист в добрия смисъл! Благодаря ти Петя.

 11. Много мило и лъчезарно момиче, с искренно желание да помогне на хората да бъдат по- щастливи и осъзнати. Препоръчах я и на мои близки.

 12. Изключителен професионалист,лесно приложими и работещи идеи, умение за точен анализ на проблема, позитивен и положителен човек.

 13. Чудесен човек и специалист. Смятам, че е време хората да бъдат по-отворени към консултации със специалист психолог и да обръщат повече внимание и на своята емоционална интелигентност.

 14. Изключително добър специалист, много ерудирана, усмихната и отзивчива.
  Консултациите с нея са, глътка спокойствие и усещане за протегната ръка!

 15. Изключително пизитивен специалист!
  Почувствах я близка, а това е и целта за да се разгърна пред нея. Мила и позитивна! Благодаря ти Петя ❤️
  Препоръчвам

  1. Страхотен човек и професионалист! Още след първото си посещение при нея най-накрая успях да спя през ноща (след 3 седмици без сън). След това нямах търпение да дойде следващото ни виждане. Много мила и разбрана. Готова да ти помогне, винаги и по всяка време и начин. С две ръце я препоръчвам на всеки който до сега не е посещавал психолог или не е попаднал на точния терапевт. Петя я почувствах като моя приятелка и методите и ми помогнаха да си спомня за себе си и такава каквато трябва да съм. С голямо удоволствие очаквам следващата ни среща. Благодаря ти и благодарим ти, Петя!

 16. В момент , в който не можах сама да намеря сили да повярвам в себе си, Петя ми показа пътя къмсъщноста и силата на любовта към себе си. Благодарна съм за всяка една наша среща и за силата с която ме дари, а именно да вярвам в себе си и да не спирам да обичам както околните а и най-вече себе си. Огромен професионалист с още по-голямо и истинско сърце. Сърдечно благодаря Петя ♥️

 17. Петя е напълно отдаден човек на каузата да помага на хората. Определено ми показа отговорите на много въпроси, които търсех отдавна, за което съм и изключително благодарен. Ако имам нужда за в бъдеще пак бих се възползвал от услугите и. Желая и да продължава да се радва на пътя, който е избрала!

 18. Много се радвам че намерих Петя в точния момент за мен. Изключителен човек и професионалист. БЛАГОДАРЯ че продължаваш да си с мен в моя път към развитието на моята кариера и личноностното развитие. ❤️
  Продължавай да помагаш на хората да повярват в себе си 🥰

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *