Тук е мястото, където моите клиенти споделят мнението си за моята работа като психолог и семеен консултант. Оценките им са важни за моето израстване и развитие като психолог, затова съм благодарна на всеки един от тях за отделеното време и уважението, което са ми показали с написването на коментар тук.

7 thoughts on “Моите клиенти за мен

  1. Да си щастлив изисква усилие, да си щастлив за двама, изисква още по-голямо усилие. За това ни помогна Петя, за което й благодарим. Успех!

  2. Прекрасен човек, прекрасен професионалист, изключително лъчезарно и зареждащо момиче.

  3. „Много добър професионалист. Предразполага те да се чувстваш спокоен, разбран и уверен по време на разговорите.“

  4. Петя проявява изключителен професионализъм, подхожда индивидуално, търси решения за проблемите на всеки един и не на последно място, мотивира и окуражава. Успяваш да ни помогнеш да се чувстваме по-добре, да бъдем по-здрави и по-щастливи. Желая ти успех по пътя на самоусъвършенстването!

  5. Петя е прекрасен човек, обича да помага на хората и виждам, че това е нейното призвание. Изгражда доверие в тях. Обича много това, което прави и го прави с цялото сърце.
    Благодаря ти че те има, Петя, че проявяваш търпение и че мога да разчитам на теб!

  6. Петя подхожда уверено и всеотдайно към проблемите в семейството, в резултат на терапията проведена при нея се подобриха неусетно, но значително комуникацията и атмосферата у дома!

  7. Моите почитания към Петя. Срещнах в нейно лице един страхотен човек и професионалист. Човек, който работи със страст и наистина иска да помага на хора, а не просто да изкара дадена сума. Надявам се да има повече професионалисти като нея. Благодаря за помощта! Никога няма да забравя думите и : „Хората трябва да се грижат за себе си“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *