karierno konsultirane, Petya Georgieva
Кариерно консултиране и ориентиране с мен Петя Георгиева

Искате да се представите добре на предстоящо и важно интервю за работа? Нямате никакъв професионален опит и не знаете как да започнете или пък имате опит, но не сте сигурни как да го представите по подходящ начин?

Лутате се в търсене на подходящата работа или не сте сигурни каква работа ще бъде подходяща за вас? Или пък имате натрупан опит и умения, но ви е трудно да ги представите пред потенциални работодатели? 

Разбирам, защото съм била на това място и знам какво е. Когато поставях основите на моя професионален път, аз не знаех какво и как да направя. Никой не ми показа точно какво се случва, откъде да започна, как да се представям на интервюта за работа, какво да отговарям и какво не.  Да, в началото е трудно. Моят професионален път започна плахо и несигурно от нулата, премина през различни предизвикателства и продължава да се развива постепенно и последователно.

Ето как мога да ви бъда полезна и какво можем да постигнем заедно:

Въпреки динамично променящия се свят, все още автобиографията е най-използваният инструмент, с който започва целия процес (а често и не започва изобщо!). Чрез автобиографията вие показвате себе си пред света на бизнеса. Чрез нея потенциалните ви бъдещи работодатели се запознават с вас и опита ви, чрез нея стигате до интервю и създавате първо впечатление още преди дори да сте се срещнали. Какво включва кариерната консултация с мен:

✅ Получавате анализ на вашата автобиография с конкретни, точни и ясни насоки и препоръки за това как да я преработите, за да покаже това, което е най-ценно като информация за работодателите. С професионално изработена автобиография вие ще можете да се откроите и направите впечатление.

✅ Получавате индивдуален подход на база набелязаните от вас цели за развитие или формулираме заедно вашите бъдещи цели;

✅ Получавате индивидуално изготвена специално за вас стратегия за кариерно развитие, съобразена с вашите опит и умения или насочена към натрупването на такива;

✅ Получавате практични насоки и препоръки как да се представите на предстоящо интервю за работа, разкривайки своите най-добри умения и потенциал, и създавайки позитивно впечатление у интервюиращия;

✅ Получавате полезна информация и подкрепа за това как да подхождате при отправена оферта за работа, как да преминете през различните етапи на подбор и как да отсеете предложенията, които отговарят на вас и вашите кариерни планове.

За кого е подходяща тази услуга?

За студенти, на които им предстои да направят първите си стъпки в професионален план;

Хора, които имат професионален опит, но искат да се насочат към определена сфера, в която да се развиват;

Хора, които искат да изградят ценни и важни умения за представяне на себе си, качествата и уменията си и да ги систематизират.

Защо да ми се доверите?

Както вече споменах, когато поставях основите на моя професионален път, аз не знаех какво и как да направя. Никой от работодателите, с които се срещах на най-първите си интервюта не знаеше какво мога и съм, може би защото дори и самата аз тогава не знаех. Знаех много добре обаче какво е да не те одобрят, какво е да ти откажат, да те отхвърлят. Никой не беше наясно с моите възможности и способности, най-вече защото те все още не бяха изградени, бях студентка, която беше просто … момиче, която силно обичаше това, което учеше и вътрешно усещаше със сърцето и знаеше с ума си, че не иска да учи и да се занимава с нищо друго! И това беше всичко!

Да, началото не беше лесно, но съм безкрайно благодарна, че все пак имаше хора, които повярваха в мен, видяха искрицата, разпознаха потенциала и ми дадоха възможност да започна да трупам опит.

Създадох тази услуга, вдъхновена от моя близо 8 годишен опит в подбора на персонал, включващ стотици проведени интервюта, хиляди прегледани автобиографии… Но най-вече поради огромното щастие и възможност през годините да променя десетки човешки съдби на хора, намерили по-добро или ново работно място в резултат от общите ни усилия и старание. Затова за мен ще е удоволствие да ви подкрепя във вашето професионално развитие! Но не като посредник и връзка с работодатели, а като ваш доверен спътник, подкрепа и приятел по пътя към вашето кариерно развитие и представяне! Нещо, от което, бих искала да можех да се възползвам и аз навремето.

Началото на моя професионален път започна със стаж и се превърна в кариера, развиваща се и надграждана във времето постепенно и последователно. През годините съм била част от бизнеса на различни международни компании като вътрешен специалист по подбор на персонал, а по-големият си опит натрупах като Консултант в едни от най-големите агенции за подбор на персонал в България. Това ми даде прекрасната възможност да имам поглед върху различни бизнеси, работодатели и сфери и ми помогна да науча много за различните процеси, нужди и предпочитания на работодателите. Ще се радвам да обединя всички тези знания и опит, за да те подкрепя в твоето професионално развитие!

Защото понякога всичко, от което имаме нужда е една подадена ръка от човек, който е преминал през това, през което преминаваме и ние!

БОНУС! Към всяка кариерна консултация получавате безплатен преглед на вашата автобиография + конкретни препоръки и насоки!

 

Spread the love