Всяка подкрепа ИМА значение. Вече и вие можете да подарите такава на вашите роднини, приятели и близки, за да ги зарадвате или да им помогнете. И вие можете да подарите най-ценното – вашата ГРИЖА!

Подаръчен ваучер „ПоДари ГРИЖА“ е ваша идея – вие пожелахте да предадете нататък ползата, която сте получили и да зарадвате своите близки.

 

подаръчен ваучер
подаръчен ваучер, поДари ГРИЖА

 

Как работи?

Заявете своя подаръчен ваучер през сайта или на имейл – petyapsychology@gmail.com, като предоставите име и фамилия на човека, който ще го ползва, както и избраната от вас стойност. Минималната стойност на един ваучер е 30 лв. След като направите плащане по банков път, ще получите и вашият готов подарък в pdf формат. Ако желаете, можете да го изпратите на човека, за който е предназначен или да го разпечатате и да му го подарите лично.

За кого е подходящо?

За подарък на ваши роднини, приятели или близки с повод или без, както и за всеки, който никога не е ползвал услуги в областта на психологичната подкрепа, развитие и иска да се погрижи за своето здраве.

Условия:

подаръчен ваучер, подари грижа
подаръчен ваучер, поДари ГРИЖА

– Ваучерът е валиден за период от 3 месеца след датата на покупката.

– Ваучерът важи и за онлайн консултации и семинари.

– Услугата не се преотстъпва на трети лица.

– Услугата се ползва след предварително запазване на час или потвърждение за присъствие на семинар.

– Ваучерът може да се използва еднократно от един клиент.

– Ако изберете услуга/продукт на стойност по-ниска от стойността на ваучера, разликата МОЖЕ да се използва при следваща покупка.

– Ако изберете услуга/продукт на стойност по-висока от стойността на ваучера, трябва да доплатите разликата.

– Може да се комбинира и с други намаления.

 

ПоДари ГРИЖА, знания, подкрепа, развитие! Предай нататък! Изберете полезен, различен и запомнящ се подарък! За разлика от предметните подаръци, които след време се забравят или изхабяват, то подарената грижа остава завинаги в сърцето, а постигнатите резултати, знания и развитието остават завинаги своя отпечатък в нашия живот!

 

Spread the love