взаимоотношения, Здравей Здраве
Скъпи приятели, за втора поредна година посетителите на фестивала за здравословен начин на живот във всички негови аспекти, ще се докоснат до една много разпространена тема, този път:

Пълноценните партньорски взаимоотношения – дар или мисия?

Несъмнено партньорските взаимоотношения винаги са вълнували и провокирали различни мисли, емоции и дискусии. Без значение дали сте необвързани, заедно от дълги години или от съвсем скоро, отношенията могат да бъдат уязвими.

Но защо се появяват затруднения в личните взаимоотношения?
Не са ли те онзи жадуван дар, до който се докосват и получават само късметлиите в живота?
Или са мисия, в която двамата заедно градят, грижат се, създават и се борят?
Има ли наистина щастливи двойки, на които сякаш „всичко им е наред“ или това е само фасада, зад която се крие добре пазена друга истина или тайна?
Дар или мисия, пълноценните взаимоотношения имат своите характеристики, отличителни белези, крият също така своите предизвикателства и трудности. Добрата новина е, че всеки би
могъл да ги развива и подобрява, ако иска да се радва на стойностна връзка със своя партньор.Тази БЕЗПЛАТНА лекция е част от програмата на Десето юбилейно издание на фестивал „Здравей, Здраве“ –
www.zdraveizdrave.org.За фестивала:
Фестивалът е осъществяване на идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

Пълноценните партньорски взаимоотношения – дар или мисия, Фестивал „Здравей Здраве“
Spread the love

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.