В кои случаи да се свържете с мен и с какви услуги мога да ви бъда полезна:

Индивидуално психологично консултиране

Брачно и семейно консултиране 

Мотивация, личностно развитие и усъвършенстване;

Кратки консултации при кризи и извънредни ситуации

Онлайн консултиране

Времетраене и записване за консултация

*Всяка от услугите е с времетраене 60 минути един астрономичен час

*Записването за консултация става след предварително уговорен ден и час на тел: 0895/808174

Какъв е моят личен стил на работа:

На първо място гарантирам пълна конфиденциалност – всичко, което ми споделяте по време на нашите консултации, остава само и единствено там, в нашето терапевтично пространство и никога извън него! Времето, което прекарваме е неприкосновено, време лично и само за самите ВАС! Отнасям се изключително дискретно към всичко, което обсъждаме и постигаме ЗАЕДНО!

В работата си използвам системния подход като част от Фамилната терапия, който ми позволява да видя семейството в неговата цялост, в позитивна светлина и да остана в неутрална позиция. Предимството на този подход е, че той разглежда семейството като една система, а отделният индивид като част от тази система, което позволява на специалиста да наблюдава цялостно начините на взаимодействие и функциониране в семейните отношения.

Приемам, разбирам, зачитам и уважавам.

По време на консултациите ни следя за спазването на структурата и фокуса ни на работа.

Получавате подкрепящо отношение от квалифициран и обучен специалист, който отдава както своя ум и опит, така и своята любов по време на работата си, защото:

„Психологът е ум и сърце. Той никога не съди. Той вниква, обича и разбира… Психологът никога не забравя, че всяко човешко същество страда – такава е неговата участ”.
Пиер Дако

Какво няма да намерите при мен:

Аз не съм гуру или коуч по личностно развитие и не предлагам или обещавам чудеса. Нямам и магическа пръчица. Не бих могла да ви бъда полезна, ако:

– Самите вие не желаете да помогнете на себе си;

– Не искате да живеете пълноценно и щастливо;

– Не сте готови да положите необходимите усилия за промяна.

Да, точно така – усилия, защото качествения живот и пълноценните отношения с хората около нас не винаги са такива, не винаги се поддържат сами и не винаги са удовлетворяващи и градивни. Те имат нужда от ВАС и вашето действие, от вашата грижа!

Аз вярвам в силата на волята, вярвам в потенциала за развитие и промяна, който е заложен във всеки един от нас. Този потенциал може да бъде активиран и преоткрит с подходящия доверен специалист, който да се отнесе неутрално и да бъде независимо/обективно лице по начин, който е различен от доброжелателния разговор между приятели в ежедневието ни.

Мисля, че всеки има право да се радва на живота и е в състояние да го промени в желаната от него посока. По време на консултациите с мен  аз съм вашия катализатор на тази промяна, вашия доверен спътник по време на пътуването към един осъзнат, щастлив, пълноценен и удовлетворяващ живот и отношения с другите.

Ако се колебаете дали да се свържете с мен, не забравяйте:

Не е срамно да потърсиш помощ или да се погрижиш за себе си, срамно е, ако не го направиш и обречеш живота си

Аз вярвам, че качеството на ВАШИЯ живот и отношения си заслужава МОЕТО време и отдаденост и с радост ще ви съдействам.

Spread the love