мечти сбъдване цели

Защо мечтите не се сбъдват – тази година посетителите на фестивала за здравословен начин на живот във всички негови аспекти – „Здравей Здраве“, се докоснаха до един много разпространен проблем по пътя към успеха, а именно: Какво ни пречи да превърнем мечтите си в реалност и как да се справим с това. На моята БЕЗПЛАТНА лекция засегнах някои от най-често допусканите грешки по пътя към успеха и споделих и предложих начини за тяхното преодоляване.

мечти пречки
Photo credit: WishBOX

Всеки от нас има своите мечти, всеки от нас копнее за нещо в живота си. Колко от нашите мечти обаче стават реалност? Колко от хората сбъдват това, което техните ум и сърце желаят? За съжаление много от нас се провалят в това. Има много хора, които не живеят по начина, по който искат, нямат време за мечтите си и не са достатъчно мотивирани да ги следват.
Ето кои са част от пречките в осъществяването на мечтите ни:

  • Нямаме ясна и точна представа за това какво точно искаме;
  • Не превръщаме мечтата си в ясна цел;
  • Не действаме, за да постигнем това, което искаме;
  • Нямаме конкретен план, по който да го постигнем;
  • Не го искаме достатъчно силно;
  • Обвиняваме другите за неуспеха си;
  • Съмняваме се, че ще успеем, не вярваме достатъчно.

Фестивалът „Здравей здраве“ е осъществяване на идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

Крайната ни цел е ежегодно за един месец в Града на тепетата да се празнува Здравето под различни и иновативни форми като се включат максимален брой хора и организации, които работят в тази сфера.

Защо мечтите ни не се сбъдват – Лекция на Фестивал „Здравей здраве“
Spread the love

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.