jenstvenost, jena, jenska energia

Онези Жени 

Жените са различни като звездите в небето. Днес обаче ще приветствам онези жени. Които излъчват своя собствена светлина и топлина, с която огряват всичко онова, с което се захванат. Които са безспирни и неуморни. Които блестят, работят, творят и не чакат нищо да им дойде наготово. Които не се оплакват от обстоятелствата, дори и да са болезнени за тях, а умеят да намерят и извлекат ползата от всяко едно обстоятелство в живота си. За които няма невъзможни неща, няма “не мога”. Особено когато горят за своите мечти и цели. Които имат тежки моменти, които са повалени, боли ги, но на следващия ден стават и продължават. Защото знаят, че животът е за това – да продължава да се случва без да чака никого.

Онези жени, които не прекарват времето си в обсъждането или критикуването на други жени – коя как била облечена, защо постъпила еди как си, какво била правила еди къде си с еди кой си. Просто защото знаят, че всеки има право на избор и те не са Бог, че да съдят другите. Които не хвърлят боб и не губят самообладание, когато той не им пише, защото са посветени на това да следват мечтите си и знаят, че който има желание, намира и начин. Всичко е въпрос на приоритети. Които не гледат в чуждата чиния, а само в своята собствена, защото знаят прекрасно, че всичко зависи от самите тях.

Онези Жени, които носят уюта и любовта вътре в себе си и знаят как да дават. Знаят как да накарат един мъж да се чувства добре. Които са пристан, топлина, комфорт и стил, аромат.

Онези жени, които знаят прекрасно значението и приложението на думата УВАЖЕНИЕ. И могат да уважават мъжете, хората… И могат да разберат кога и кой уважава тях. Които знаят кога да мълчат и кога да говорят. Които умеят да разговарят, да чуят и другата гледна точка. Умеят да изслушват. Които разбират (приемат), а не съдят. Които знаят как да изразяват емоция и знаят също така, че това не е признак на слабост, а признак, че си човек. Които владеят себе си. Които могат да бъдат силни, но и нежни, ефирни, меки.

Онези жени, които са жени в целия смисъл на думата – знаят кога да бъдат силни и кога слаби. И го могат – умеят да балансират, защото една Жена не е никога само силна и никога само слаба! Онези жени, след които нищо вече не е същото…

Честит Международен ден на Жената, скъпи дами! Бъдете уникални, прекрасни, обичащи и обичани! 🌷🌷🌷

А ето как мога да ви бъда полезна и да ви подкрепя в това.

Онези Жени
Spread the love

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.